Nõukogude sümboolikaga toode poeletil solvas klienti

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CCCP-sümboolikaga toode Tartu Magaziini kaupluses.
CCCP-sümboolikaga toode Tartu Magaziini kaupluses. Foto: Lugeja foto

Kaupluses nähtud nõukogude sümboolikaga taskupudel hämmastas lugejat, sest tema arvates võib taoline toode nii mitmeidki Eesti elanikke haavata.

«Eestis pole küll nõukogude sümboolika kasutamine keelatud, kuid minu arvates võiks seda siiski piirata. Eestis on väga suur hulk inimesi, kes arvavad, et see ei ole Eesti Vabariigis sobilik,» avaldas lugeja arvamust.

Ta lisas, et kui Eesti kauplustes on sellised tooted saadaval, siis ilmselt saab ka mingil ajahetkel neid kurjalt ära kasutada, näiteks mõjutades inimeste meelsust.

KPG Kaubanduse OÜ anonüümseks jääda soovinud esindaja edastas vabandused klientidele, keda müügisaalis nähtud taskupudel häirida võib. «Meil ei ole vähimatki soovi antud tootega kedagi solvata ega õhutada või propageerida inimeste meelsust,» kinnitas ta.

Tema sõnul kujuneb Magaziini tootevalik suurel määral vastavalt klientide päringutele, soovitustele ja huvidele ning ka CCCP-sümboolikaga toode on jõudnud müügisaali sellest lähtuvalt.

«Samuti kannab toode endas nostalgiahõngu, mis on Magaziinis pakutavale omane ning millest lähtutakse ka kaubavalikul,» lisas poeketi esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles