ERR.ee: tehingud Põhjakeskuse ümber ähvardavad tuua Rüütmannile pankroti

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Rüütmann.
Toomas Rüütmann. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

SEB pank algatas pankrotimenetluse suurärimees Toomas Rüütmanni vastu, kes käendas oma firma laenu ning jäi hätta selle tagasimaksmisega.

Rüütmann jäi laenu tagasimaksmisega hätta, kuna äripartner Veljo Kuusk oli tema seljataga maha müünud laenu tagatiseks olnud äsjavalminud kaubanduskeskuse, põhjendades seda Rüütmannil tekkinud võlaga tema ees, vahendasid ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Homme avab Rakvere lähistel uksed üks Kirde-Eesti suuremaid kaubanduskeskusi - Põhjakeskus. Just selle kaubaparadiisi ümber käinud tehingud ähvardavad tuua kaasa pankroti kunagise Peugeot maaletooja Kommest Auto endisele omanikule Toomas Rüütmannile. Praeguseks on kohus Rüütmanni taotlusel Põhjakeskuse vara arestinud.

«Tahan kõigi virumaalaste ja keskuse partnerite ees vabandada selle situatsiooni pärast, aga arvan, et iga inimene oleks teinud sellise sammu, et oma vara kaitsta,» ütles Rüütmann.

Rüütmann tunnistab enda tehtud vigu, muu hulgas seda, et liiga palju sai toetutud teiste nõuannetele ja liiga vähe oma mõistusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles