PR firmad lõikavad kuninglikest pulmadest enneolematut kasu

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Kate Middleton
Prints William ja Kate Middleton Foto: SCANPIX

Vaid loetud minutid pärast seda, kui Briti prints William ja Kate Middleston teatasid oma kihlusest, hakkasid erinevad PR-firmad üle kogu UK saatma laiali teateid, kus ühel või teisel moel kuninglikest pulmadest kasu loodetakse lõigata.

Muuhulgas saadeti laiali  väga palju turismiettevõtete teateid, kus oma pakutavad sihtkohad seoti ühel või teisel moel hetkel maailmas ehk vast ühe enimräägitud paariga.

Ajaleht The Telegraph tõi välja parimad ja halvimad pulmadega seotud pressiteated, mis neile saabusid.

Kate ja William: Dublin on teie ukselävel

«Et tähistada uudist  Williami ja Kate abielust ja plaanist asuda elama Põhja-Walesi, pakub Irish Ferries õnnelikule paarile tasuta ülesõitu Dublinisse,» seisis praamifirma pressiteates.

Ettevõtte juhi Declan Mescalli sõnul asub Dublin kuningliku paari elukohast vähem kui kahe tunni tee kaugusel, mistõttu on tegemist ideaalse paigaga paari jaoks.

«Irish Ferries annab Kate’ile ja Williamile piiramatu tasuta sõiduõiguse Dublinisse nende Club Classis seniks, kuni paar elab Põhja-Walesis.»

Keenia autorendifirma

«Te pole veel kindel, kas plaanite Williami ja Kate’i eeskujul kihluda näiteks Keenias, kuid kui teete seda, siis saate auto rentida Holiday Autost»

Kuningliku paari jälgedes

«Prince William ja Kate Middleton teatasid eile oma kihlusest, mis leidis aset oktoobris Keenias Lewa Conservansys.

Romantikud võivad jäljendada prints Williami ja Kate Middletoni teguviisi peatudes Lewa Conservancy Safari Campis.»

Üleskutse kõigile Kate’idele ja Williamitele

«Ten Mancester Street Marylebone’is pakub kõigile paaridele, kelle nimed on William ja Kate tasuta pärastlõunase tassikese teed ja pudeli šampanjat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles