Niihea.ee aitab jõuluajal koguda raha hobuteraapiat vajavate laste ja haruldase haigusega Estelle toetuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobune
Hobune Foto: Merike Udrik-Õispuu

Tänasest, 21. detsembrist kuni 31. detsembrini on kõigil headel inimestel võimalus sooduspakkumiste portaali niihea.ee vahendusel soetada heategevuslikke vautšereid, et anda oma panus raskelt haigetele lastele hobuteraapia võimaldamiseks või haruldase geeniveaga tüdrukule hambaimplantaatide paigaldamiseks.

17-aastasel Estellel on diagnoositud haruldane geeniviga nimega oligodontia, mille tagajärjel puuduvad tal paljude jäävhammaste alged. Kuna tüdrukul on puudu lausa 12 hambaalget, on tegu funktsionaalse probleemiga, mis põhjustab valu ning ülekoormust alalõua liigestele. Lahenduseks on implantaatide paigaldamine, mis aga on väga kallis - kogu ravi läheks maksma ligi 13 000 eurot. Estellele on otsustanud appi tulla ning annetusi koguda SA TÜ Kliinikumi Lastefond, kellele omakorda on jõuluajal toeks niihea.ee.

Lisaks Estellele saab niihea.ee keskonnas toetada kuni 31. detsembrini ka raskelt haigeid lapsi, kes vajavad oma haigusest tingitud vaevuste leevendamiseks hobu- või ratsutamisteraapiat. Täpsemalt on vautšeri soetamisega võimalik abistada kolme SA TÜ Kliinikumi Lastefondi poolt toetatavat tüdrukut: Meritit, Eliisat ja Hanna-Liinat.

18-aastasel Meritil on Downi sündroomist tulenevalt intellektipuue, käitumishäired ning neuroloogilised ja ortopeedilised probleemid; 18-aastane Hanna-Liina põeb raskekujulist astmat ning 9-aastasel Eliisal on noorteea artriit - liigesehaigus, millega kaasnevad valud ja tursed liigestes ning mille all kannatajate füüsiline aktiivsus on piiratud. Kõiki tütarlapsi on tervisemurede leevendamisel ning igakülgse arengu toetamisel aidanud hobu- ja ratsutamisteraapia, mida nad on alates 2014. aastast Lastefondi toel saanud.

Lastefondi tegevjuht Sandra Liiv on niihea.ee meeskonnale südamest tänulik, et nad on taas otsustanud jõulude ajal fondile appi tulla abivajajatele annetusi koguma. «Niihea.ee portaalist ja selle klientidest on kujunenud Lastefondi jaoks omamoodi püsiannetajad, kes juba regulaarselt mitmendat aastat järjest korra aastas meid laste abistamisel toetavad. Selline pikaajaline ning järjepidev koostöö võimaldab meil tagada lastele ja nende perekondadele jätkusuutliku toetuse. Aitäh!» ütles ta.

Kui ka sina sooviksid neid lapsi aidata, saad seda teha soetades aasta lõpuni 2 - 2,5 eurot maksva heategevusliku vautšeri niihea.ee keskkonnast Estelle ja/või hobuteraapiat vajavate laste toetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles