Jõuluõhtu on kõige populaarsem aeg abieluettepaneku tegemiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jõulude ajal tahavad kõik olla koos kallite inimestega ja õhus on lisaks jõuluhõngule tunda ka kerget romantikat. Kuigi aasta kõige romantilisemaks päevaks on alati peetud valentinipäeva ja sel päeval tehakse üsna palju abieluettepanekuid, siis nüüd selgus, et hoopis jõuluõhtu on ideaalne aeg kallima käe palumiseks.

Kui jõuluõhtu ei tundu selle jaoks õige hetk olevat, siis teine populaarne aeg on aastavahetus. Valentinipäev on populaarsuselt alles neljandal kohal. Sellised faktid selgusid Facebooki poolt tehtud küsitlusest, millest võttis osa üle 2,6 miljoni kihlatud inimese, kirjutab Daily Mail.

Põhjuseid, miks paljud eelistavad kihluda just jõuluõhtul, on mitmeid. Näiteks arvavad mehed, et kihlasõrmus on ideaalne jõulukink, samas tunnistasid üsna mitmed vastajad, et jõulude ajal kihludes on piisavalt aega, et planeerida suviseid pulmi.

Küsitluses osalenute keskmine vanus oli 24. Facebooki andmetel hakkavad noored mehed pärast kihlumist aktiivsemalt postitama, nad saavad rohkem privaatseid sõnumeid ja kasutavad sotsiaalmeediat rohkem kui mehed, kes pole kihlatud.

Ent kuigi paljud mehed on valmis jõuluõhtul selle tähtsa küsimuse esitama, selgus küsitlusest, et nende partnerid ei ole sugugi rahul sellega, et mees seda just jõulude ajal teeb. Ja kuigi kihlumiseks on jõuluõhtu hea aeg, siis pulmi ei taheta sugugi jõulude ajal pidada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles