Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Karamelliseeritud sibulad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: joulud.postimees.ee
Copy
Sibul.
Sibul. Foto: SCANPIX

Paku jõuluroogade kõrvale põnevat lisandit, mis lisab maitset ka kõige igavamale toidule.

Karamelliseeritud sibulad

Koostisosad

  • 300 g punaseid sibulaid
  • 3 sl punast veini
  • 2 sl suhkrut
  • 1 tl soola
  • 3 sl toiduõli

Valmistamine

Koorida ja viilutada sibulad ning kuumutada õlis ajani, mil need pehmenema hakkavad. Seejärel lisada sool ning hoida aeg-ajalt segades tulel kuni sibulad on hakkavad pruunistuma.

Lisada suhkur ning kuumutada veel 5 minutit, mille järel segada sisse vein. Hoida madalal tulel seni kuni sibulamass on saavutanud sobiva paksuse.

Allikas: Borjomi

Tagasi üles