Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2014/06/24/3141959t1habb4.jpg)
Paku jõuluroogade kõrvale põnevat lisandit, mis lisab maitset ka kõige igavamale toidule.
Karamelliseeritud sibulad
Koostisosad
- 300 g punaseid sibulaid
- 3 sl punast veini
- 2 sl suhkrut
- 1 tl soola
- 3 sl toiduõli
Valmistamine
Koorida ja viilutada sibulad ning kuumutada õlis ajani, mil need pehmenema hakkavad. Seejärel lisada sool ning hoida aeg-ajalt segades tulel kuni sibulad on hakkavad pruunistuma.
Lisada suhkur ning kuumutada veel 5 minutit, mille järel segada sisse vein. Hoida madalal tulel seni kuni sibulamass on saavutanud sobiva paksuse.
Allikas: Borjomi