Apple sai uue ärijuhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i logo
Apple'i logo Foto: SCANPIX

Apple´i ärijuhiks nimetati viimased 17 aastat ettevõttes karjääri teinud Jeff Williams, kes viimati vastutas nutikella Apple Watch arendamise eest, kirjutab Reuters.

«Jeff on kõige parem ärijuht, kellega ma olen kunagi koostööd teinud,» kommenteeris Williamsi juhatuse liikmeks nimetamist tegevjuht Tim Cook, kes ka ise on samal töökohal tegutsenud. Peale seda, kui Cook nimetati Steve Jobsi lahkumise järel tegevjuhiks, jäi ärijuhi töökoht formaalselt täitmata, sisuliselt aga vastutas tema ülesannete eest Williams.

Ta vastutas asepresidendina Apple´i hiiglasliku tarneahela, teenuste ja tugiteenuste toimimise eest, mis on ka ärijuhi tööülesanneteks.

Cook on käesoleval aastal tekitanud juhatusse kaks liiget juurde - mõned kuud tagasi nimetati disainijuhiks pea kõigi Apple´i hitt-toodete väljanägemise eest vastutav Jony Ive.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles