Väikepangad eelistavad ettevõtteid

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DNB Panga juhi Ivars Kapitovičsi sõnul on pank praegu huvitatud oma tugevate külgede arendamisest, mitte uude segmenti sisenemisest, sest kulub mitu aastat, enne kui uus segment kasumlikuks muutub.
DNB Panga juhi Ivars Kapitovičsi sõnul on pank praegu huvitatud oma tugevate külgede arendamisest, mitte uude segmenti sisenemisest, sest kulub mitu aastat, enne kui uus segment kasumlikuks muutub. Foto: Sander Ilvest

Panganduses oli üks lõppeva aasta olulisimaid uudiseid Danske Banki otsus loobuda jaeklientide teenindamisest ning keskenduda privaatpangandusele ehk rikastele klientidele ning ettevõtetele. Taani Danske tuules tegi sama otsuse Norra DNB.

Danske Banki juht Aivar Rehe oli grupi otsusest kevadel nii löödud, et otsustas pangajuhi kohalt lahkuda.

«Loomulikult, kohalikule pankurile, kes on üle 20 aasta teenindanud nii äri- kui ka erakliente ja pakkunud koostööd, lojaalsusprogramme ja mingeid hüvesid, ei ole selline pööre meeldiv,» ei varjanud Rehe Postimehe eest nördimust kevadel, kui ta veel pangajuht oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles