Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2015/12/17/4808569t1h0b73.jpg)
Restoran Wu Wei kokad Aare Sild ja Raul Normak jagavad Borjomi jõuluretseptide lehel oma kullafondist kartuli-bataadipüree retsepti.
Kartuli-bataadipüree
Koostisosad
- 200 g kartulit
- 200 g bataati
- 2 spl võid
- 100 g vahukoort
- 4 spl vahtrasiirupit
- 2 spl võid
- 100 ml puljongit
- pipar
- sool
Valmistamine
Tükelda kartulid ja bataadid, sega läbi vahtrasiirupi, oliivõli, soola ja pipraga. Küpseta ahjuplaadil kuni pehme - 30-40 min.
Lisa sulatatud või ja puljong ning püreeri.