Restoran Wu Wei kokad Aare Sild ja Raul Normak jagavad Borjomi jõuluretseptide lehel oma kullafondist kartuli-bataadipüree retsepti.
Kartuli-bataadipüree jõuluroa kõrvale
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kartuli-bataadipüree
Koostisosad
- 200 g kartulit
- 200 g bataati
- 2 spl võid
- 100 g vahukoort
- 4 spl vahtrasiirupit
- 2 spl võid
- 100 ml puljongit
- pipar
- sool
Valmistamine
Tükelda kartulid ja bataadid, sega läbi vahtrasiirupi, oliivõli, soola ja pipraga. Küpseta ahjuplaadil kuni pehme - 30-40 min.
Lisa sulatatud või ja puljong ning püreeri.