Hiinast ei tasu enam jõulupakke tellida

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu on Omniva pakiautomaadid varasemast populaarsemad.
Tänavu on Omniva pakiautomaadid varasemast populaarsemad. Foto: KRIS SÜLD/Sakala

Omniva sorteerimiskeskuse töötajatel on jõulude eel käed tööd täis, sest pakke ja kirju saabub aasta lõpus tavapärasest kordades rohkem. Need, kes loodavad veel Hiinast pakke tellida, jõuludeks neid paraku kätte ei saa.

Kui võrrelda perioodi aasta keskel ning jõuluaega, võib pakkide ja kirjade maht kasvada kuni kolm korda. «Eks meil jõulud on tegelikult sarnased ja mahtu on igal aastal hästi palju ja sellel aastal annab kindlasti tooni pakiautomaatide populaarsus, kuna see on märgatavalt kasvanud,» tõdes Omniva Eesti logistikaäri juht Martin Luts ERR-ile.

Ta lisas, et muidugi pakkide maht on see, mis kasvab jõudsalt ja tugevalt, kuna hästi palju tellitakse Hiinast erinevaid kingitusi, ka Eesti e-poodidest ja eks seda pakimahtu tegelikult ikkagi veab e-kaubandus.

«Kõik, kes loodavad veel Hiinast pakke tellida, jõuludeks neid kätte ei saa, aga veel on võimalik kingitusi Eesti e-poodidest tellida, sest Omniva pakiautomaadid on avatud ka pühade ajal ja enne jõule jõuavad viimased pakid pakiautomaatidesse 24. detsembril,» selgitas Luts.

Refereeritud artiklit saab lugeda ERR-ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles