Vene turismifirma hakkab pakkuma tuusikuid Süüriasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi-Süüria piiriala
Türgi-Süüria piiriala Foto: SCANPIX

Sellal kui suur osa maailmast otsib Süüria kodusõjale lahendust, plaanib Venemaa reisibüroo Megapolis hakata pakkuma pakettreise Süüriasse, et surmavast konflikist kasu lõigata.

Tulevast aastast plaanib reisibüroo pakkuda «Assadi reise,» mis viiks venelased nelja- või viiepäevasele reisile Süüriasse vähem kui 1500 dollari eest. Reisi nimi pole ei üllatav ega originaalne, arvestades, kelle poolel Venemaa Süürias sõdib, vahendab Foreign Policy.

Anatoli Akronov, kes aitas reisibürool vajalikke litsentse taotleda, sõnas, et Süüriasse reisimisel on praegu palju eeliseid. Venelased kindlasti tunneksid end seal hästi, sest Venemaa väeosad on Süürias kohal.

Samuti on paljud süürialased õppinud Venemaa ülikoolides ja oskavad vene keelt, mis tähendab, et tõlkide pärast pole vaja muretseda.

Samuti võib paljudel süürialastel olla nõnda vähe raha, et nad on nõus venelasi majutama üsna väikese tasu eest.

Megapolis peab väidetavalt juba läbirääkimisi Süüria hotellide ja transpordifirmadega ning Akronovi väitel ootab reisifirma nii Damaskuse kui Moskva ametivõimude luba reiside korraldamiseks.

Interfax vahendas Venemaa turismiliidu väidet, et nemad pole säärase pakettreisi loataotlust saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles