Väikese poisi kiri jõuluvanale murrab su südame

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Veebis on läinud ringlema ühe põnni südantlõhestav kiri jõuluvanale, milles laps palub, et jõuluvana tooks ta ema tagasi. 

Põhja-Carolinast pärit teise klassi poiss pani kaubamajas jõuluvana kirjakasti kirja, mille üks töötajatest üles pildistas, vahendab Redbook. 

Kirjas palub poiss mangudes, et jõuluvana ärataks ta ema ellu. Lisaks soovitab ta mänguasju nii endale kui õele ning avaldab soovi rohkema toidu järele. 

Kirja leidnud kaubamaja töötajale läks poisi soov südamesse, sest on ilmselge, et laps on leinas. Ka toidusoov tekitas töötajas küsimusi, mispeale ta otsis üles poisi klassijuhataja, et saata poisi perele toiduabi. 

Kuigi õnnetu lapse põhisoovi pole kuidagi võimalik täita, on siiski südantsoojendav, et tema palve ei jäänud inimestele märkamata ning tänu kirja levikule internetis on vähemalt pere jõululaud kaetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles