Kuus asja, mida paarid jõulupidude ajal teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jõulupidude hooaeg! Aeg panna pähe punased päkapikumütsid, selga pidurõivad ning lasta rihm lõdvaks.

Female First pani kirja kuus asja, mida paarid jõulupidude ajal kipuvad tegema.

  1. Joovad liiga palju. Mis tähendab tavaliselt seda, et kui sa jõulupeolt napsusena koju jõuad, peab kaine partner sinu ülevoolavusega hakkama saama.
  2. Tahavad pidevalt seksida. Kuna peaaegu iga päev on kuskil mingi pühadega seotud üritus, võib olla raske end tagasi hoida, et mitte pärast kaht esimest drinki oma partnerile selga vajuda. Ise pead sa seda muidugi seksikaks, kuigi tõenäoliselt see pole nii.
  3. Tülitsevad. Igal õhtul on mingi üritus, üks teist peab keset ööd kainet autojuhti mängima, siis on vaja külastada kõiki sugulasi... Mingil hetkel pinged kuhjuvad ja vallanduvad tülina.
  4. Jäävad piinlikule fotole. Eelmisel aastal oli see su partner, kes asutuse jõulupeol laual tantsis ning pidi hiljem Facebooki logides piinlikkusest surema. Sel aastal on tõenäoliselt sinu kord.
  5. Kannatavad iivelduse all. Kes kipub üle jooma, kes üle sööma – karta on, et keegi teist lõpetab vetsupoti kohal.
  6. Avaldavad armastust. Sest aasta lõpus meenub pidudel närvilisi kolleege vaadates, kui väga sul on ikkagi oma partneriga vedanud ja sa pead seda talle just nüüd kohe ütlema.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles