Jõulupidu, mida meenutada veel aastate pärast

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõulud on ukse ees, aga sina murrad ikka veel pead, kuidas korraldada oma väiksele, aga äärmiselt tublile kollektiivile üks väärikas ja mõnus jõulupidu? Jõulugala aitab sind rõõmuga hädast välja!

Juba teist aastat ühendavad jõud Saku suurhall ja üritusturundusfirma Broadline, et korraldada väikefirmadele, sõpruskondadele ja niisama toredatele seltskondadele suur ja ühine jõulupidu – õhtu täis meeleolukat programmi, maitsvaid toite ja uusi tutvusi.

«Olen aastaid korraldanud Broadline’iga suurfirmade rikkalikke ja tippartistidest tulvil jõulupidusid. Tekkis tunne, et väiksemad ettevõtted on justkui vaeslapse ossa jäänud ja neil on raske oma töötajatele mõistlike kuludega toredat ja suurejoonelist pidu korraldada,» meenutab idee autor Janek Reimal Jõulugala sündi.

Jõulugala ongi mõeldud ettevõtetele, kellel pidulisi kümnest viiekümneni, ja kuuetunnine pidulik, ent humoorikas võtmes programmgi on kokku seatud nii, et põnev oleks kõigil: noorel ja vanal, maa- ja linnainimesel.

«Laval avab oma esimese pärisbaari telesarjast «ENSV» tuntud baarmen Hillar ehk Raivo E. Tamm. Nagu ikka, juhtub baaris kõige uskumatumaid ja naljakamaid lugusid, mida esitavad Tiit Sukk ja Liina Tennosaar. Lood on seadnud haaravaks vaatemänguks lavastaja Ain Mäeots,» räägib Reimal.

Pärast etendust ilmestab õhtut meeleolukas muusikaline programm. Reimali sõnul esinevad esimest korda ühel laval kaks Ivo Linnat, igihaljaid hitte ja ka uuemaid lööklaule laulavad Elina Born, Kaire Vilgats, Uku Suviste. Laval on jõulugala bigbänd Siim Aimla juhatusel ning õhtu finaalis keerab nupud põhja tuhandete lemmik Smilers.

Aga mida siis selga panna? «Kuna see on aasta üks glamuursemaid õhtuid, usun, et kõik naisterahvad soovivad riietuda pidulikku õhtukleiti ning meesterahvad soliidsesse ülikonda või smokingusse,» ütleb ürituse peaprodutsent Tarmo Hõbe ja lisab, et ukselt ei saadeta tagasi ka mugavamas ja vähem glamuurses riietuses pidulisi.

Jõulugaala annab hea võimaluse kolleegidega suhelda ja peo edenedes ka uusi kontakte ja tutvusi luua. «Oleme tõesti õnnelikud, et juba esimesel aastal võtsid inimesed uudse jõulupeo omaks. Paljud väikefirmad ja seltskonnad, kes mullu Jõulugalal osalesid, tulevad peole ka sel aastal ning küsivad juba 2016. aasta peo kohta,» räägib Hõbe plaanist muuta pidu iga-aastaseks traditsiooniks.

17. detsembril toimuv Jõulugala, mis mahutab 1200 pidulist, on juba välja müüdud, 16. detsembriks saab aga seltskondi registreerida veel esmaspäeva õhtuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles