Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2015/12/08/4778173t1hb3a6.jpg)
Kui otsite jõulu- või aastalõpupeo lauale vaheldust, proovige loomingulise paari, stilisti Merit ja floristi Peter Boeijkensi pühaderoogade klassikat.
Punane kapsas õuntega
• pool keskmist punast kapsapead
• pool kilo õunu
• 7 nelgitera
• 7 loorberilehte
• maitse järgi suhkrut, soola
Lõika kapsas peenteks ribadeks, puhasta-koori õunad ja lõika sektoriteks. Pane vähese veega potti, lisa vürtsid ja hauta tasasel tulel umbes kolm tundi. Hautamise lõpupoole viimistle maitset soola ja suhkruga – magusamate õunte puhul võib viimasega pigem tagasi hoida.