Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Punane kapsas õuntega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Britt Rosen
Copy
Punane kapsas õuntega.
Punane kapsas õuntega. Foto: Vida Press

Kui otsite jõulu- või aastalõpupeo lauale vaheldust, proovige loomingulise paari, stilisti Merit ja floristi Peter Boeijkensi pühaderoogade klassikat. 

Punane kapsas õuntega

•          pool keskmist punast kapsapead

•          pool kilo õunu

•          7 nelgitera

•          7 loorberilehte

•          maitse järgi suhkrut, soola

Lõika kapsas peenteks ribadeks, puhasta-koori õunad ja lõika sektoriteks. Pane vähese veega potti, lisa vürtsid ja hauta tasasel tulel umbes kolm tundi. Hautamise lõpupoole viimistle maitset soola ja suhkruga – magusamate õunte puhul võib viimasega pigem tagasi hoida.

Tagasi üles