Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2015/12/04/4765207t1h513c.jpg)
Kui otsite jõulu- või aastalõpupeo lauale vaheldust, proovige loomingulise paari, stilisti Merit ja floristi Peter Boeijkensi pühaderoogade klassikat.
Selle isuärataja teevad pühademeelseks punased granaatõunaseemned ja kuivatatud jõhvikad.
• lambasalatit, spinatit, jääsalatit
• kõrvitsaseemneid, mandlilaaste, Kreeka pähkleid
• kuivatatud jõhvikaid
• granaatõunaseemneid
• oliiviõli
• Balsamico kreemi
Rösti seemned ja pähklid ahjus veidi jumekamaks. Rebi roheline salativaagnale või taldrikutele.
Puista peale jõhvikad ja granaatõunaseemned, piserda üle oliiviõliga. Lisa seemned ja pähklid ning palsamiäädikakreemi piisad.