Kui otsite jõulu- või aastalõpupeo lauale vaheldust, proovige loomingulise paari, stilisti Merit ja floristi Peter Boeijkensi pühaderoogade klassikat.
Kerge jõulusalat
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle isuärataja teevad pühademeelseks punased granaatõunaseemned ja kuivatatud jõhvikad.
• lambasalatit, spinatit, jääsalatit
• kõrvitsaseemneid, mandlilaaste, Kreeka pähkleid
• kuivatatud jõhvikaid
• granaatõunaseemneid
• oliiviõli
• Balsamico kreemi
Rösti seemned ja pähklid ahjus veidi jumekamaks. Rebi roheline salativaagnale või taldrikutele.
Puista peale jõhvikad ja granaatõunaseemned, piserda üle oliiviõliga. Lisa seemned ja pähklid ning palsamiäädikakreemi piisad.