Tallinna rongireisijatel on põhjust rõõmustada

Hanneli Rudi
, Tarbija24 head
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rongid hakkavad Tallinnas peatuma ka Kitsekülas.
Elroni rongid hakkavad Tallinnas peatuma ka Kitsekülas. Foto: Margus Ansu

Elron tuli vastu Tallinna kesklinnas elavatele ja töötavatele inimestele, lisades Tartu-suunalistele rongidele Kitseküla peatuse.

Postimehe andmetel pöördusid reisijad mõne kuu eest  Elroni poole ettepanekuga, et lisaks tavalistele Tartu rongidele võiksid ekspressid peatuda Tallinnas Kitsekülas, kus asub palju kontoreid.  Detsembri keskpaigast rakenduvas uues sõiduplaanis ongi Kitseküla peatus olemas. «Erakordselt asjalik lähenemine Elronilt, kes on viimasel ajal üldse silma paistnud vanas heas mõistes lääneliku teeninduse poolest,» kiitis üks reisija rongifirmat.

Elroni pressiesindaja Mai Vahtriku sõnul peatuvad alates 13. detsembrist kõik idasuuna ehk Tallinna-Aegviidu, Tallinna-Rakvere ja Tallinna-Tartu) rongid ka Kitsekülas. «Kitseküla peatus lisati reisidele, et muuta rongi kasutamine mugavamaks. Pärnu maantee piirkonnas Tallinnas on rohkelt elamis- ja töökohti ning sinna on ka muudest kesklinna piirkondadest head ühistranspordiühendused,» ütles Vahtrik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles