Vaata, milliseid allahindlusi pakuvad e-poed enne jõule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kuna üha enam eestlasi teeb jõulusisseoste internetis, pakuvad tänavu mitmed Eesti veebikauplused tarbijatele jõulude eel soodsamaid võimalusi sisseostudeks või kaupade tarnimiseks. Mida erinevad e-poed tarbijatele aga täpsemalt lubavad? 

Hiljuti Eesti E-kaubanduse Liidu poolt läbi viidud uuringu kohaselt ostis 48 protsenti eestlastest eelmisel aastal e-poodidest jõulukinke. Käesoleval aastal on oodata veebipoodidest ostetavate jõulukinkide osakaalu suurenemist. Selleks, et anda tarbijatele ülevaade, millise e-poe pakkumised on kõige soodsamad, kasulikumad ja kliendisõbralikumad, koostasime Eestis ühtede enamkülastatud e-poodide Kaup24, On24, Hansapost, 1a.ee ja Hansashop jõulupakkumiste võrdluse.

Kaup24 veebikaubamajas on käimas mitu jõulukampaaniat, pakkudes laias valikus tooteid täiskasvanutele ja lastele. Tooteid on lihtne üles leida, sest Kaup24 e-poes on eraldi jõulukingituste lehekülg. Tooted on veebipoes jõuluperioodil kuni 80-protsendilise allahindlusega – nii kosmeetika, lõhnad, elektroonika, ehted kui mänguasjad. Iga e-poest sooritatud ost on kliendi jaoks võit – registreeritud kliendile kantakse 2 protsenti tasutud summast kontole tagasi. Lisaks pakub Kaup24 tasuta tarnet kõikidele ostudele, mille summa ületab 70 eurot.

Kaup24 on ainus e-pood Eestis, kes ka hiliste kingiostjate pakid jõuluks kohale toob. Kaup24 tarne töötab jõululaupäeva pärastlõunani, seda küll Harjumaa piires, kuid siiski.

On24 veebipoes on eraldi jõulukingituste leheküljed täiskasvanutele ja lastele sobivate toodete leidmiseks. Muuhulgas on lehel esile tõstetud jõuludeks sobivad dekoratsioonid ja muud pühade-temaatilised sisustuselemendid. On24 kliendikontoga liitudes kantakse kontole 2 eurot, mida saab ostu sooritamisel kasutada, kuid jõulukaupadele eraldi allahindlusi veebipood ei paku. Tarne osas toimib pühade eel kõik tavapäraselt.

Hansapost on koondanud rubriiki «Jõulud ja kingiideed» lastele ja täiskasvanutele sobivad tooted. Eraldi on välja toodud täiskasvanutele suunatud «kelmikad» kingid, mis võiksid sobida näiteks mõnele huumorit hindavale poissmehest sõbrale või vallalisele sõbrannale. Jõulusisustus on leitav pühadesektsiooni alt ning enamikele jõulurubriigis olevatele toodetele kehtib allahindlusprotsent. Hansapost pakub tavasaatekuluga 5.99 eurot maksvatele pakkidele tasuta tarnet kuni 11. detsembrini. Erisaatekuluga pakkide puhul lahutatakse maha tavasaatekulu osa, kuid see ei toimu automaatselt – selle peab eraldi tootena ostukorvi lisama või ostu sooritades vastava koodina märkima.

Peamiselt elektroonikakaupadele orienteeritud veebipood 1a.ee on kokku pannud suure kingiideede kogumiku. Tootevalikus on tehnikat, tarvikuid ja kodumasinaid, kuid leidub ka ilu- ja sporditooteid ning mänguasju. Veebipoes välja toodud kingiideedele kehtib kuni 78-protsendiline allahindlus. Jõulukampaania raames 1a.ee lehelt tellides kehtib sooduskoodi alusel kuni kümme kilogrammi kaaluvatele toodetele 23. detsembrini tasuta tarne. Lisaks pakub 1a.ee ka kingituste pakkimise teenust.

Hansashop kingib jõulukampaania «Päkapikud toovad kingitusi!» raames jõulude eel teatud toodete ostjatele talvise kätekreemi mandliõliga. Muus osas on pühade eel tavapärased nii allahindlused kui tarnetingimused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles