Swedbanki pangaautomaatide paigutus pani kliendi muretsema

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbank
Swedbank Foto: Liis Treimann

Ühte Swedbanki klienti pani muretsema sularahaautomaatide paiknemine panga Kuressaare kontoris, kuna kõik nende juures tehtavad toimingud on tänavale näha.

Saarte Hääle poole pöördunud Swedbanki klient ei olnud rahul sularahaautomaatide ümberpaigutamisega panga Kuressaare kontoris, kuna nüüd on kõik, mis automaatide juures tehakse – palju inimesel kontol raha on ja palju nad rahatähti välja võtavad või sisse maksavad –, tänavale näha.

Iseäranis muret tekitas temas asjaolu, et eriti praegusel ajal, kui väljas on pime ja ruumid hästi valgustatud, on see väga hästi näha. Klient nentis, et käis ka pangas töötajate tähelepanu olukorrale pööramas, ent seni pole seal midagi muutunud.

Swedbanki Kuressaare kontori juhataja Liilia Mesila ütles, et nad on olukorrast teadlikud ja tänulikud kliendile tagasiside eest: «Oleme juba tellimuse sisse andnud, et meie tamburi aknale vajalikud turvakiled pandaks, ja need paigaldatakse tuleval nädalal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles