Kuula Soome aasta parimat raadioreklaami - Radio Nova promoklippi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radio Nova saatejuhid Minna Ottavainen ja Kimmo Vehviläinen
Radio Nova saatejuhid Minna Ottavainen ja Kimmo Vehviläinen Foto: Youtube

Soome raadioäri edendaja Radiomedia valis aasta parimaks raadioreklaamiks kohaliku jaama Radio Nova hommikuprogrammi klipi «Hommikuinimesed».

Žürii leidis, et võidutööl on sügavutiminev idee, loomulik teostus ja see väljendab hästi brändi olemust, kirjutab marmai.fi.

«Hommikuinimesed väljendab hästi raadiojaama brändi, rääkides lõbusalt, millises maailmas elavad hommikuinimesed. Nagu öeldakse, loov lahendus haakub säravalt toote enesega. Produktsioon on tehtud klaarilt autentsel viisil,» kiitis žürii esimees, reklaamiagentuuri DDB Helsingi kontori juhataja Rainer Lindqvist.

Auhinnaks loovtiimile andis Radiomedia reisi järgmisel suvel Cannes`i reklaamifestivalile. Radiomedia esindab ja edendab oma kodulehe sõnul Soomes raadio-industry`t. Reklaami valmistas soome reklaamiagentuur PHS.

Allpool saab kuulata-vaadata võitnud reklaami, kusjuures selle lõpuosas nähtav saatejuhtide dialoog on filmitud reaalselt ajal, kui see läks eetrisse. Hoolimata videos nähtavast pildireast on reklaam valmistatud raadio jaoks.

Klipi taustal kõlab inglise folklaulja Cat Stevensi 1973. aastal kirjutatud lugu «Morning Has Broken.»

Lisame ka klipi «Hommikuinimesed» teksti tõlke: «Nemad valiti juhtima oma hõimu. Nende meeleolu ei kannata kaamose tõttu. Nende mõte liigub vilkalt juba varahommikul. Nad on siis valmis, kui teised alles valmistuvad ette. Nemad valiti juhtima hõimu, hõimu nimega hommikuinimesed.»

Saatejuht Kimmo: «Tere hommikust iga teki alla, igale poole Soomemaale!»

Saatejuht Minna: «Toredat hommikut kõigile, hommikuraadios on Kimmo ja Minna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles