Paljudel Eesti inimestel tuleb hakata teleri vaatamise eest rohkem maksma

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igaõhtuse telerivaatamise eest tuleb uuest aastast rohkem rahakotti kergendada.
Igaõhtuse telerivaatamise eest tuleb uuest aastast rohkem rahakotti kergendada. Foto: Peeter Langovits

Starman korrigeerib alates 1. jaanuarist 2016 osa digiTV pakettide hindu, ühitades neid praegu pakutavate pakettide hinnakirjaga.

«Vanemad paketid on teatud mõttes ajale jalgu jäänud ning korrigeerimise peamiseks põhjuseks on vahepeal toimunud üleüldine sisendhindade ning edastus- ja kanalitasude tõus,» kommenteeris hinnatõusu Starmani kommunikatsioonijuht Kristi Reiland.

Vanemad televisiooniteenuse paketid sobituvad alates 1. jaanuarist 2016 Starmani praegu pakutavate pakettidega, mis tähendab, et vanemate pakettide hinnad viiakse praegu kehtivale S, M ja L digiTV pakettide hinnatasemele. Muudatus puudutab ka maapealse leviga Kodu ZUUMtv teenusepaketti, mis muudetakse ümber L-ZUUMtv paketiks. Kõikide korrigeeritavate pakettide hinnamuutus on üks euro.

Hindade korrigeerimine puudutab vaid osa digiTV pakette, millega sai liituda kuni 6.09.2015. Uusi liitujaid ja pärast 6. septembrit liitunud kliente muudatused ei puuduta. Samuti ei puuduta kavandatav korrigeerimine internetipakettide hinnakirja.

Starman teavitab eraldi iga klienti teda puudutavast hinna korrigeerimisest kirjalikult, vastava info leiavad kliendid oma detsembrikuu arvelt.

Elioni pressiesindaja Raigo Neudorf kinnitas , et hetkel Elionil hinnatõusu plaane pole. Viasati turundusjuhi Karin Laurima sõnul nende  hinnakirjas ei ole olemasolevaid kliente silmas pidades muudatusi tulemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles