/nginx/o/2015/11/26/4738597t1h5d88.jpg)
Endise Pidula mõisa koka Eero Talvitie sõnul on konkurents Kuressaare restoraniturul tugev, ent ta on valmis end proovile panema.
Endise Pidula mõisa koka Eero Talvitie sõnul on konkurents Kuressaare restoraniturul tugev, ent ta on valmis end proovile panema.
«Ma olen töönarkomaan ja seepärast tahaksingi nüüd ise midagi pakkuda Kuressaares, ehkki ma tean, et siin on päris suur konkurents näiteks itaalia köögi osas,» rääkis ta. «Olen igatahes valmis võistlema ja ma tahan seda teha omal moel – restoraniäri on mu elustiil.»
Esmalt hakatakse argipäeviti pakkuma iseteenindusel buffet'd, a la carte menüü lisandub mõne aja pärast ja sealt leiab roogasid erinevatest köökidest – näiteks soome lõhesuppi, ukraina borši, brittide lemmikut kala ja krõbekartuleid, lõhe-confit'd jm.
Uus restoran nimega Amigos ehk eesti keeli sõbrad avatakse sel pühapäeval Torni tänaval hotell Arabellaga samas majas.
Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.