Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Mõisakokk hakkab saare restoranipidajatega konkureerima

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Maiken Mägi
Copy
Artikli foto
Foto: SCANPIX

Endise Pidula mõisa koka Eero Talvitie sõnul on konkurents Kuressaare restoraniturul tugev, ent ta on valmis end proovile panema.

«Ma olen töönarkomaan ja seepärast tahaksingi nüüd ise midagi pakkuda Kuressaares, ehkki ma tean, et siin on päris suur konkurents näiteks itaalia köögi osas,» rääkis ta. «Olen igatahes valmis võistlema ja ma tahan seda teha omal moel – restoraniäri on mu elustiil.»

Esmalt hakatakse argipäeviti pakkuma iseteenindusel buffet'd, a la carte menüü lisandub mõne aja pärast ja sealt leiab roogasid erinevatest köökidest – näiteks soome lõhesuppi, ukraina borši, brittide lemmikut kala ja krõbekartuleid, lõhe-confit'd jm.

Uus restoran nimega Amigos ehk eesti keeli sõbrad avatakse sel pühapäeval Torni tänaval hotell Arabellaga samas majas.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Tagasi üles