Jõuluaja hittmänguasi nörritab lapsevanemaid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bunchems'i mänguasja osakesed jäävad kergesti juustesse kinni.
Bunchems'i mänguasja osakesed jäävad kergesti juustesse kinni. Foto: Kuvatõmmis

Populaarne mänguasi Bunchems meeldib küll väga lastele, ent põhjustab ohtralt peavalu nende vanematele.

Bunchems’iks kutsutavat mänguasja peetakse saabuva jõuluhooaja hitiks, vahendab Fox. Tegu on värviliste pallikestega, mis kleepuvad kergesti üksteise külge  - nõnda saab palle kujukeste ja hoonete ehitamiseks kasutada.

Kahjuks kleepub väikeste osakestega mänguasi ka sama hästi laste juustesse, mistõttu on lapsevanemad asunud üksteist nende suhtes hoiatama ning oma pahameelt avalikult jagama. Vanemad postitavad veebikeskkonna Amazon tootehinnangutes pilte ja kommentaare laste juustesse takerdunud pallikestest.

«See on suurepärane kingitus lapsele, keda sa vihkad. Kui leidub mõni viieaastane, kes väga närvidele käib, andke see mänguasi talle ning jätke ta järelevalveta,» kirjutas üks naine.

«Ma veetsin just kaks ja pool tundi, et eemaldada lapse juustest 14 Bunchems'i osakest. Kinkige see tõepoolest kellelegi, keda vihkate, sest tegu on kõige tüütuma tootega. See toob kaasa valu, pisaraid ja ohtralt juuste lõhkumist,» lisas ärritunud isa.

Lisaks on mänguasjavastased Youtube's hakanud jagama õpetussõnu, milliste vahenditega on kõige vähem valutum seda juustest eemaldada - soovitatakse näiteks juuksepalsamit ja õli kasutades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles