USSi vastne juht: töötajate lahkumiseni viisid juhtimisotsused

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USS uus tegevjuht Marek Zaćek ütleb, et ebaturvalises maailmas vajab järjest enam inimesi ja firmasid turvateenust.
USS uus tegevjuht Marek Zaćek ütleb, et ebaturvalises maailmas vajab järjest enam inimesi ja firmasid turvateenust. Foto: Sander Ilvest

Omanikevahetuse järel turvafirmat USS Security juhtima asunud ERGO kindlustuse endine juhatuse liige Marek Začek lubab ettevõttes varem tehtud vead parandada ja turuliidri G4Si tiibu kärpida.

Kas USS on käitunud õiglaselt oma endiste töötajatega, kellega palga pärast või töölepingu lõpetamise üle vahemeeste juures praegu häälekalt vaieldakse?

On olnud juhtimisotsuseid, mis on viinud inimeste lahkumiseni. Kui projekt ei too oodatud tulemusi, siis on õige see peatada. Personaliotsused tehakse äriloogikast lähtudes. Minu selge seisukoht on, et häid inimesi tuleb hoida.

Tõepoolest on olnud ka mustema varjundiga juhtumeid, kui üksikud inimesed on andnud järele ahvatlustele ehitada töö kõrvalt tööandja vahenditega üles oma äri. Nad on ettevõttest lahkunud koos ettevõtte klientidega. See on vargus. Firmale on tekitatud kahju, mis on võimalik kohtu kaudu sisse nõuda. Praegu on USSil üks selline vaidlus pooleli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles