RKAS kuulutas välja presidendi residentsi ehitushanke

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liberty mõisakompleks Rocca al Mares, millest pidi saama presidendi residents.
Liberty mõisakompleks Rocca al Mares, millest pidi saama presidendi residents. Foto: Peeter Langovits

Riigi Kinnisvara Aktsiaselts (RKAS) kuulutas välja plaanide kohaselt kokku 4,4 miljonit eurot maksva presidendi uue residentsi ehitushanke.

Ehitustööd peaksid algama järgmise aasta 8. jaanuaril ning lõpule jõudma 2017. aasta 1. juunil, selgub hankedokumentidest. Hankele saab pakkumisi esitada 10. detsembrini.

Hanke hindamisel moodustab 80 protsenti konkursipunktidest maksumus ja 20 protsenti suuliselt esitletud tööprogramm. Sobiva pakkuja viimase kolme aasta käive peab olema olnud igal aastal vähemalt kolm miljonit eurot.

Ehitustööde käigus saab Rocca al Mares asuv Liberty mõisakompleks rekonstrueeritud Eesti Vabariigi presidendi residentsiks, mis on mõeldud aastaringseks kasutamiseks. Kompleksi tulevad esindus-, elu- ja abiruumid.

Presidendi kantselei esindusruumide rajamiseks kulub perioodi jooksul kokku 4,4 miljonit eurot, sellest 2,7 miljonit eurot 2016. aastal ja 1,5 miljonit 2017. aastal.

RKAS sõlmis möödunud aasta lõpus arhitektuuri- ja inseneribürooga Novarc Group OÜ 206 250 euro suuruse lepingu presidendi residentsi projekteerimiseks ja autorijärelevalve teostamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles