Saaremaalt leiti juba tuntud valeraha

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks

Kuressaares avastati möödunud nädalal võltsimistunnustega rahatäht, mille seerianumbriga 20-euroseid on Saaremaalt varasemaltki leitud.

Kuressaares avastati möödunud nädalal võltsimistunnustega rahatäht, vahendab Saarte Hääl. Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Graki teatel avastati võltsimistunnustega 20-eurone rahatäht 5. novembril kella 12 paiku Kuressaares pangakontoris sularaha sissemakseautomaadist.

Kuressaare politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse piirkonnavanem Meelis Juhandi täpsustas, et see ei ole esimene kord, kui Saare maakonnas sarnaste võltsimistunnustega rahatähti leitud on. «Sama tunnuse ja seerianumbriga – T55501929854 – rahatäht on tegelikult korra juba leitud, mis viitab, et neid võib siin ringluses veel olla,» nentis Juhandi, lisades, et 20-eurone oli väga hästi järele tehtud ja juhtumi uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles