Uued tooted: krõbedad kanatiivad ning õuna-kaneeli jäätee

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talleggi kanatiivad.
Talleggi kanatiivad. Foto: Tallegg

Sügisel tõi Tallegg peolettidele maailmas tuntud krõbedad kanatiivad ning Coca Colalt lisandus joogivalikusse õuna-kaneeli jäätee.

Tallegg tõi oktoobrist poodidesse Fried Chicken tooted, mis on Eestis uudse tehnoloogia järgi paneeritud ja eelküpsetatud kana pooltiivad ja –tiivaotsad. Kanatiivad läbivad kolmekordse paneerimise ning paneeringu koostises krõbeduse saavutamiseks muuhulgas maisihelbed.

Foto: Tallegg

«Tõime turule Fried Chicken krõbedad kanatiivad, kuna jälgime ka maailmas populaarseid tooteid ning need olid see toode, mis Eestis puudu oli,» ütles Talleggi brändijuht Triin Lõoke.

Tegemist on eelküpsetatud ja jahutatud tootega, mis esmalt maitsestatakse, seejärel paneeritakse ning küpsetatakse õlis krõbedaks ja lõpuks järelküpsetatakse aurutunnelis.

Coca-Cola tõi hooajaliselt müügile õuna-kaneeli maitselise Nestea jäätee, mis sobib joomiseks nii külmana kui ka kuumana. Tegu on musta tee ekstraktiga joogiga, kuhu on lisatud õuna ja kaneeli.

«Kuna meie tarbijatele meeldib innovatsioon, siis püüame nende ootustele vastu tulla ja üllatada originaalsete maitsevariatsioonidega,» rääkis Nestea brändijuht Irina Gailiša.

Uus jäätee on saadaval 0,5 ja 1,5-liitristes plastpudelites.

Foto: Coca Cola
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles