Gert Tiivas saab Starman Grupi juhatuse esimeheks

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Tiivas
Gert Tiivas Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Starmani senine nõukogu esimees Gert Tiivas asub alates tänasest Starmani juhatuse esimehe ametikohale ning hakkab vastutama ettevõtte strateegilise juhtimise ja tegevuse laiendamisele suunatud projektide eest.

Starman Grupi tegevjuhi ja juhatuse liikmena jätkab tänavu suvel Starmaniga liitunud Aivo Adamson, kelle ülesandeks on Starman Grupi igapäevase äritegevuse juhtimine Baltikumis. Seni Starman Grupi juhatuse esimehe kohuseid täitnud Toomas Tiivel jätkab grupi äriarenduse direktori ametikohal, ütles Postimehele Starmani kommunikatsioonijuht kristi Reiland.

Starman Grupi nõukogu uueks esimeheks valiti ettevõtte suuraktsionäri investeerimisfirma East Capitali partner Kestutis Sasnauskas.

«Starman on kasvanud East Capital Exploreri suurimaks investeeringuks ja peame oluliseks suunata veelgi suuremat tähelepanu ettevõtte väärtuse kasvatamisele. Arvestades Starmani ambitsioonikaid plaane lähiaastateks, on loogiline, et Gert saab täielikult pühenduda Starmani arendamisele,» ütles  Sasnauskas.

Gert Tiivase sõnul asub ta ettevõtte juhatusse kindla enesetundega, sest on viimase kolme aastaga firma äri ja meeskonda põhjalikult tundma õppinud.

Gert Tiivas liitus East Capitaliga 2006. aastal. Aastatel 2007-2011 oli ta East Capital Exploreri tegevjuht ja viimastel aastatel vastutas East Capitali private equity investeeringute eest Balti riikides. Enne East Capitaliga liitumist töötas ta kasvavate turgude juhina börsifirmas NASDAQ OMX ja Tallinna börsi tegevjuhina. Gert Tiivasel on bakalaureuse kraad majanduses ja magistrikraad rahvusvahelistes suhetes.

Starman Gruppi kuuluvad AS Starman Eestis ja UAB Cgates Leedus. Starmani ja Cgates’i müügitulu ulatus 2014. aastal kokku 50 miljoni euroni ja ettevõtete maksude ja kulumi eelne ärikasum (EBITDA) oli samal ajal 23 miljonit eurot. Ettevõtete fiiberoptiline kaabelvõrk jõuab Baltikumis kokku rohkem kui 700 000 koduni.

AS Starman pakub Eestis fiiberoptilise võrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuseid ning edastab telepilti ka maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv vahendusel. 1992. aastal tegevust alustanud Starman annab hetkel tööd 330-le inimesele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles