Sotsiaalmeediale kulutatakse rohkem aega kui e-kirjadele

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Interneti suhtlusvõrgustik.
Interneti suhtlusvõrgustik. Foto: SCANPIX

Elektronposti lugemine on värske uuringu kohaselt üle maailma kõige tavalisem igapäevane tegevus, kuid sotsiaalse meedia lehtedel kolamisele kulutatakse enim aega.

TNSi «Digital Life» uuring ülemaalisest internetikasutusest viidi läbi tänavu septembris ja sellest selgus, et keskmiselt kulutavad netis surfajad sotsiaalmeediale 4,6 tundi nädalas, vahendas emarketer.com.

E-kirjade lugemisele, mis on kõige levinum tegevus internetis oleku ajal, kulutatakse 4,4 tundi nädalas.

TNSi uuring kinnitas, et elektronpost pole mitte ainult kõrgeima kasutajaskonnaga internetitegevus, vaid ka elektronposti kasutajad saadavad ja võtavad e-kirju vastu igapäevaselt rohkem.

Ligi kolm neljandikku küsitlusele vastanutest kontrollib oma e-posti iga päev, samas vähem kui pooled vastajatest jälgivad sotsiaalse meedia lehti sama sagedusega.

98 protsenti vastanutest ütles, et kasutavad või on kasutanud e-posti ja 86 protsenti tõdes, et kasutab või on kasutanud mõne sotsiaalmeedia võrgustiku teenuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles