Eestlased ajavad Abu Dhabis ulmelist kütuseäri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tankla.
Tankla. Foto: Elmo Riig / Sakala

Richard Tomingase, Kristjan Olei ja Sven Viidase emulsioonkütuste äri on paisumas rahvusvaheliseks hiigelprojektiks Araabia Ühendemiraatide päikese all. Äripäeva andmetel on seltskonda kontaktide loomisel nõustanud ka riigikogulane Eerik-Niiles Kross.

Kui möödunud nädalal kirjutasime äritrio tulusast kütusesegamise ärist Eestis, siis nüüd tutvustame nende võimsaid plaane Aasias ja Aafrikas, vahendab Äripäev

Tomingas, Olei ja Viidas on tänavu suvel sõlminud kokkuleppe Ühendemiraatide partneriga, et esmalt testida seal kohapealsete klientidega oma emulsioonkütuseid, seejärel laiendada tegevus suuremaks tootmiseks ning lõpuks vallutada oma kütustega terve hulk Aafrika ja Aasia riike. 

Eestlaste äripartner projektis on Äripäeva andmetel Ühendemiraatide suursaadik Prantsusmaal Maadhad Hareb Meghair Al Khyeli, kes on seotud ettevõttega Emaruss. 

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles