Üleskutse: esita küsimus Robert Kiyosakile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatu "Rikas isa vaene isa" autor Robert Kiyosaki jagas koos naise Kimiga Solarise Apollo raamatupoes esimest korda autogramme viis aastat tagasi.
Raamatu "Rikas isa vaene isa" autor Robert Kiyosaki jagas koos naise Kimiga Solarise Apollo raamatupoes esimest korda autogramme viis aastat tagasi. Foto: Mihkel Maripuu

Järgmise nädala esmaspäeval, 26. oktoobril kell 19.00 kohtub maailmakuulus «Rikas isa, vaene isa»  autor Robert Kiyosaki Solarise keskuse Apollos lugejatega, jagades soovijatele autogramme ja selgitades, miks on ta kindel, et 2016. aastal tabab maailma seni suurim majanduskriis.

Kiyosaki, kes on kirjutanud enam kui 30 teost, mida on üle maailma  müüdud üle 35 miljoni koopia, arutab koos Postimehe majandustoimetuse juhi Kadri Hansaluga oma prognoosi üle ning selgitab, kuidas kriisiks valmistuda.

Postimees annab võimaluse ka lugejatel Kiyosakile küsimusi esitada. Saada küsimus ja oma kontaktandmed aadressile majandus@postimees.ee hiljemalt sel reedel, 23. oktoobril. Toimetus valib välja kaks küsimust, mille esitajad saavad endale Kiyosaki värske eestikeelse raamatu «Uus võimalus» ning küsimused esitatakse Apollos ka Kiyosakile.

Otseülekannet esitluselt on võimalik vaadata ka Postimehe veebiportaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles