Koolimütsid saavad uue praktilise lahenduse

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teklid
Teklid Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui lähtuda Tartu Ajujahi äriideede võistluse žürii hoiakutest, vajab ettevõtjate jõuliseimat sekkumist organiseeritud üliõpilasi ehtivate peakatete – teklite – korrashoid.

Tuure koguva Ajujahi uue hooaja eelmisel nädalal peetud Tartu pitch‘i elik ideekonkursi pani interaktiivsel mõõduvõtul kinni kohaliku noormehe Jürgen Jürgensoni juhitud Teklikoti meeskond, vahendab Tartu Ekspress.

«Kuna tekkel on põhikoolides ning eriti gümnaasiumites ja ülikoolides kõrgelt hinnatud kuuluvuse väljendamise viis, siis väga paljud tekliomanikud peavad seda oluliseks, et nende tekkel oleks kaitstud võimalike kahjustuste eest,» selgitas Jürgenson, lisades, et teklikoti mõtles nende meeskond välja just selle au ja sümboolika hoidmiseks – et see aitaks teklil säilitada kuju ja samas kaitseks seda kulumise ja tolmu eest.

Võit tuli Jürgensoni hinnangul tänu sellele, et tema tiim on teinud peaaegu aasta intensiivset tootearendust, turu-uuringut ning kaasanud palju inimesi. «Oleme töökad ning väga kirglikud inimeste probleemide lahendamise suhtes ning just see võiski jääda žüriiliikmetele silma,» pakkus ta. «Lisaks võisime meelde jääda oma nooruse poolest – oleme ju kõigest tavalised gümnasistid, kes on hakkamist täis ning meie tahe luua miskit on suur.»

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Tartu Ekspressist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles