Sakkov: teeme lennufirma, mille üle saab uhkust tunda

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Sakkov.
Erik Sakkov. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Uue rahvusliku lennufirma meeskonda kuuluv Erik Sakkovi sõnul vajab Eesti oma rahvuslikku lennufirmat ja ta lubab, et Estonian Airi asemel tuleb lennufirma, mille üle on põhjust uhke olla.

«Mina ei häbene öelda, et kui me teeme, siis me teeme maailma kõige ägedama lennufirma, mille üle eestlased on väga uhked,» rääkis uue rahvusliku lennufirma Nordic Aviation juhatuse liige Erik Sakkov Raadio 2-le antud intervjuus. Ta lisas, et kavas on kogu jõupingutus suunata praeguse kehva olukorra lõpetamisele, sest Euroopa Komisjoni uurimise all olev «õnnetu Estonian Air» ei ole saanud midagi arendada, sh liinivõrku.

Kuhu plaanib uus rahvuslik lennufirma lendama hakata, ei saa Sakkovi sõnul öelda, sest lennunduses on väga konkurentsitihe ja kui plaanid valel ajal avalikustada, siis saab konkurent aega vastulöögi sepitsemiseks. Sakkovi hinnangul on Estonian Airil suvisel perioodil olnud päris hea liinivõrk ühe väikse lennufirma jaoks. «Kui seda hakata arendama, siis on metropolide arvu võimalik kasvatada küll,» lisas ta.

«Meil on vaja täisteenusega korralikku vedajat, kes ei vii meid mitte ainult punktist A punkti B, vaid ühendab meid kõikidesse maailma võrkudesse, et meie enda vedaja kodulehelt oleks võimalik osta pilet kas või Ruhnust Buenos Airesesse, siis on see asi õigesti tehtud,» oli Sakkov veendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles