Indrek Randveer lahkub Estonian Airist

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer loodab uutelt lennukitelt märkimisväärset kokkuhoidu.
Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer loodab uutelt lennukitelt märkimisväärset kokkuhoidu. Foto: Albert Truuväärt

Estonian Airi juhatus jätkab alates 9. oktoobrist üheliikmelisena, kuna ettevõtte kommertsjuht ja juhatuse liige Indrek Randveer siirdub tööle telekommunikatsiooniettevõtte Starman Grupi Eesti operatsioonide juhi ametikohale.

Kuni uue juhatuse liikme määramiseni jätkab Estonian Airi juhatuses tööd üks liige, juhatuse esimees Jan Palmér.

Randveer põhjendas otsust sooviga naasta telekomisektorisse ja innovatsiooni juurde. «Kui nüüd teades ja kohtudes Starmani juhtidega, siis ambitsioonid ning jalajälg tekitasid soovi kaasa rääkida,» ütles Randveer.

Tema jaoks sündis otsus juba augustis. Mõtlemise periood oli Randveeri sõnul 1,5 kuud kindlasti – läbirääkimised algasid hetkel, mil maanteeametist Starmani liikunud Aivo Adamson hakkas meeskonda kokku panema.

Randveer ütles, et asumine Starmani Eesti tegevjuhiks on tema karjääris edasiminek. «Vastutan kogu Eesti tulemuste eest ja otsustasin hüpata sellele rongile, mis nüüd on liikuma hakkamas,» ütles senine Estonian Airi juhatuse liige, kes nentis ka, et selliseid pakkumisi ei liigu tihti.

Tema sõnul mindi lahku sõbralikult ning töö oli põnevam ja keerulisem, kui see väljastpoolt tundub. Estonian Air oli talle omal kombel proovilepanek eksistentsi küsimustes ning rahvuslik lennufirma on nüüdseks aru saanud, mida tuleb kasumisse jõudmiseks teha. Üks suund on lennukite rentimine välismaale ja teine täituvuse suurendamine – seda aitab parandada ka suurem turundus- ja müügitöö piiri taga.

Indrek Randveer asus Estonian Airi juhatuse liikme ja kommertsjuhi ametisse 2014. aasta mais. Varem oli ta pikalt ametis EMT juhatuse liikme ja müügidirektorina (2000–2014) ning enne seda eri ametikohtadel kütusefirmas Alexela ning Hansapangas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles