![Tomati-maasikajook.](http://f12.pmo.ee/Chcly40utqcnaqZ0lrAt5VA7-t8=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2015/10/01/4545661t1hec72.jpg)
Laulasmaa SPAs asuva restoran Wicca peakokk ning mitmete kokaraamatute autor Angelica Udeküll soovitab lisaks puu- ja köögiviljadele kasutada joogi valmistamisel ka pakimahla.
Laulasmaa SPAs asuva restoran Wicca peakokk ning mitmete kokaraamatute autor Angelica Udeküll soovitab lisaks puu- ja köögiviljadele kasutada joogi valmistamisel ka pakimahla.
Apelsini-köögiviljasmuuti
Koori köögiviljad ja lõika väiksemateks tükkideks. Aseta kõik koostisosad blenderisse, lisa jääkuubikud ja purusta, kuni tekib kreemjas jook
Tomati-maasikajook
Lõika kurk väiksemateks tükkideks. Aseta kõik koostisosad blenderisse, lisa jääkuubikud ja purusta, kuni tekib kreemjas jook.
Soe ja vürtsine õunajook
Aseta vürtsid veega keema ja keeda tasasel tulel umbes 10 minutit. Lisa mahl ja kuumuta keemiseni. Serveeri pohlamarjadega.