Sooman: Facebook on lihtsalt üks arvutimäng

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman.
Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman. Foto: Toomas Huik.

Pindi Kinnisvarajuhatuse liige Peep Soomani sõnul on teatud tootegrupi puhul end Facebooki abil suuremaks paisutada, aga nende jaoks, kes pudi-padi müügiga ei tegele, jääb see vaid arvutimänguks.

Kinnisvara firma juht Peep Sooman on Facebooki suhtes äärmiselt kriitiline, kirjutab portaal juhtimine.ee.

«Jah, meil on ettevõttes palju inimesi, kellel puudub Facebooki konto ja ausalt öeldes ei ole küll kuidagi aru saada, et nad millestki ilma oleks jäänud,» räägib Sooman.

«Olen ka ise mõelnud tõsiselt oma konto sulgemisele, kuid olles üks Pindi Kinnisvara konto moderaatoritest Facebookis, ei saa ma endale seda luksust lubada.“
Facebooki kohta ütleb ta, et selle kanali otsest reaalset väärtust on ta tajunud ainult kahel korral.

«Tekkisid kiired eraelulised küsimused, millele sain Facebooki-tuttavatelt kiired vastused. Muidu oleksin pidanud tegema 2-3 telefonikõnet, nendel kordadel piisas arvutis kolme rea kirjutamisest,» kirjeldab Sooman.

Ta toob aga positiivsena välja FB nn meeldetuletusliku funktsiooni: «Aeg-ajalt sinna postitusi lisades ei lähe kontoomanik oma kunagistel tuttavatel meelest ja vahest tuleb mõnel tuttaval meelde minu käest kinnisvaraalast nõu küsida.»

Sooman aga rahustab «vanakooli» mehi, et pole hullu midagi, kui sellest tänapäeva moetrendist midagi ei teagi.

«Facebook ongi lihtsalt üks arvutimäng, millele ei peaks inimene oma aega liigselt kulutama. Teatud tootegruppide puhul on võimalik ennast FB abil suuremaks paisutada, aga kes pudi-padi müügiga niikuinii ei tegele, siis nende jaoks see arvutimänguks jääbki,» ütleb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles