Poolsada aastat rõõmuga tööle

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roomassaare sadam.
Roomassaare sadam. Foto: Küllike Rooväli

Salme Vaheri jaoks oli 10. september omal moel tähtis ja pidulik päev, sest just sel kuupäeval alustas ta viiskümmend aastat tagasi töötamist Roomassaare sadamas.

«See 50 aastat tuli nii kähku, et ei saanud arugi,» naerab Salme Vaher Roomassaare sadamahoone avaras ja valges koosolekusaalis istet võttes. Et teda tööjuubeli puhul tööpostil armsasti meeles peeti, jätkub Salmel hulgaliselt tänusõnu paljudele, vahendab Saarte Hääl. «Tahan tänada Roomassaare sadama direktorit Renno Tammlehte, oma töökaaslasi ja Saarte Liinide keskkontori kõiki inimesi, aga ka sadama kohviku inimesi, et nad mulle ilusa peo korraldasid.»

Naerusuine Salme on praegu Roomassaare sadama perenaine, varem on ta seal aastaid teinud ka muud tööd. «Naisi siin rohkem üldse polegi, mul on 21 aastat olnud ainult mehed töökaaslasteks,» tõdeb ta. «Minu meelest on meeste keskel täitsa hea töötada,» sõnas Vaher.

Refereeritud artiklit saab lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles