Kinnisvaraprojekti pankrot mõjutab siiani korteriomanike elu

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvis aadressil Sompa 2 asuvat maja hakati möödunud kümnendi keskel renoveerima, kuid paraku lõppes kinnisvaraprojekt pankrotiga.
Jõhvis aadressil Sompa 2 asuvat maja hakati möödunud kümnendi keskel renoveerima, kuid paraku lõppes kinnisvaraprojekt pankrotiga. Foto: Kuvatõmmis.

Kui Jõhvis asuvat kortermaja möödunud kümnendi keskel renoveerima hakati, pidasid toonased vallavõimud sellist lahendust heaks võimaluseks linna majad korda seada, kuid paraku lõppes kinnisvaraprojekt pankrotiga, mille mõjudega elanikud siiani kokku puutuvad.

Aastaid tagasi toimunud kinnisvaraarendaja pankrot on seadnud Jõhvi kesklinna kortermaja elanikud olukorda, kus nad ei saa oma kortereid müüa, sest majal puudub kasutusluba, vahendab Põhjarannik.

Kui ühistu pöördus vallavalitsuse poole kasutusloa saamiseks, saatis vallavalitsus päästeametile kasutusloa kooskõlastamise taotluse.

Ida päästekeskuse esindaja, kes hoonet kontrollis, tuvastas aga, et hoone ei vasta ehitusprojektile.

Refereeritud artiklit saab lugeda Põhjarannikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles