Mängur kogus heategevusliku striimiga rekordsumma

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese nelja tunniga kogus mängur üle poole annetussummast, täpsemalt 536,91 eurot.
Esimese nelja tunniga kogus mängur üle poole annetussummast, täpsemalt 536,91 eurot. Foto: Kalle Godhyr Lepiku fännileht/www.facebook.com

Möödunud laupäeval 12 tundi järjest internetis mänginud populaarne mängur kogus esimese heategevusliku striimi raames enda jaoks rekordilised 1000 eurot.

«Täiesti ulmeline päev, kutid – saavutasime uskumatu numbri ainult Swedbanki annetustega, milleks tuli kokku 850€ lastekodule!» kirjutas populaarne mängur Kalle «Godhyr» Lepiku (25) oma Facebooki lehele mõnikümmend minutid pärast laupäeva südaööd, kui oli maha pidanud oma esimese 12-tunnise heategevusliku striimi.

Noormees, kellel ainuüksi Facebooki fännilehel on üle 7700 jälgija, lubas kogusumma kokku lüüa esmaspäeval, kui selgusid ka teistest pankadest tehtud annetused. Palju küll siis enam juurde ei tulnud – annetuste kogusummaks osutus 933 eurot sentidega, mis koos mänguri enda poolt annetatud 67 euroga tegi heategevusliku mängu annetuse summaks ümmarguse 1000 eurot.

Tegemist oli rekordsummaga mängijale seni tehtud annetuste osas, kuivõrd suurimaks summaks, millega vaatajad viimased kaks aastat igapäevaselt oma mänge striiminud Lepikut ennast ühe päeva jooksul toetanud on, jääb ta enda kinnitusel 700 euro juurde. «Summa ületas mitmekordselt mu ootusi, olen eestlaste üle väga uhke!» kirjeldas mängur oma tundeid pärast heategevuslikku striimi. «Mega suur respekt kõigile, kes aitasid seda täide viia,» lisas ta.

Ka neid inimesi, kes hakkasid mänguri kanalit heategevusliku striimi ajal esmakordselt jälgima, oli tema enda kinnitusel ootamatu arv. «Hullumaja! Lisaks saavutasime eepilise numbri – 256 subscriber’it (jälgijat – toim), ma ei suuda seda siiani uskuda. Täiesti segane!» ei hoidnud ta oma emotsiooni striimi õnnestumise osas vaka all.

Esimese heategevusliku striimi käigus kogutud summa plaanib Lepiku annetada lastekodule kas mängukonsooli või muu asja ostmiseks. Seda, millise lastekodu lapsed sellest annetusest õnnelikumaks saavad, ta veel otsustanud ei ole. Tema fännid on teinud talle Facebook’is ka soovitusi, et võiks küsida pangast konkreetselt 1000-eurose tšeki, mida saaks tseremoonia saatel üle anda või hoopis jagada summa mitme erineva lastekodu vahel.

«Minu arvates oleks lahe, kui näiteks kolm konsooli osta ja hoopis kolmele erinevale lastekodule need kinkida – muidu saavad vaid ühe lastekodu lapsed rõõmu, aga kui naaberlastekodu sellest kuuleb, siis nemad muutuks veel kurvemaks,» nentis üks mänguri fänn. Teine tundis muret selle üle, et kui lastekodu saab mängukonsooli, siis oleks sinna juurde ka mänge vaja. Lepiku lubas, et sellele on ta juba mõelnud.

«Sinule, Kalle, jagub mul vaid kiidusõnu siiamaani, et selle heategevusliku streami korraldasid – good job, bro! (hea töö, vennas - toim)» kiitis üks tema fännidest noormehe algatust. «Vähemalt ei õpeta väikseid lapsi õlut jooma, vaid oled eeskujuks paljudele noortele,» lisas teine.

Igapäevaselt töötab noormees betoonielemente valmistavas tehases Tallinnas, mängude striimimine on tema jaoks hobi. Oma mängimist kannab ta internetis üle iga tööpäeva lõpus, valdavalt ajavahemikus kell 19-st kuni südaööni. Lepiku igapäevaste jälgijate hulk jääb tavapäraselt 200 ja 300 vahele, kuid on ka päevi, kus see arv ületab 1000 mängusõbra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles