Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Evelin Ilvese leivaretsept on laiemaks tootmiseks paika timmitud

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Siiri Liiva
Copy
Artikli foto
Foto: Elmo Riig / Sakala

Evelin Ilvese leiva õige maitse on katsetades kätte saadud, tootmise alustamine seisab kokkulepete taga.

Evelin Ilvese kinnitusel on ta koos Saaremaal tegutseva Karja pagariäriga katsetanud  juuretisest ja tema retsepti järgi leiva valmistamist ning tulevast toodet timmides ka õige maitseni jõudnud, vahendab Meie Maa.

Kas ja millal kauaoodatud leiva tootmiseks läheb, Ilves täpsustada ei soovinud, viidates vajalike kokkulepete puudumisele. «Kuna me pole veel omavahel tingimusi selgeks rääkinud, siis praegu on vara öelda, kas läheb tootmiseks,» jäi endine presidendi abikaasa napisõnaliseks.

Tagasi üles