Kaupluse inetu puuviljavalik ehmatas klienti

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mädanenud banaan.
Mädanenud banaan. Foto: Lugeja foto

Sandra külastas 21. augustil kella 14 paiku Mustvee Konsumit, soovides lapsele puuvilju osta, ent sealne valik viis ära igasuguse isu.

«Kui jõudsin banaanide ja pirnide juurde, siis kadus igasugune isu! See must ja hallitav banaan on eriti kohutav,» kirjutas Sandra.

ETK Grupi kommunikatsioonijuhi Ivo Rulli sõnul jõudsid värsked banaanid poodi reede, 21. augusti hommikul, kuid kasti avamisel ja selle pealmise kihi äramüümisel ei saa paraku kindel olla, et alumisest kihist ei tule üllatusi välja. «Kuna puuvilju vaadatakse üle regulaarselt iga päeva alguses ja õhtul, siis praak polnud veel lõuna ajal eemaldatud. Antud juhtumist tulenevalt tihendatakse edaspidi selles poes müügil oleva kauba ülevaatuse intervalli,» selgitas Rull.

Pirnide puhul saab Rulli sõnul pildi järgi eeldada, et tegemist on sordiga Goyot – need pirnid on väga mahlased ja õrnad. Iga kliendi katsumine jätab pirnile muljumise jälje ja sellest tulenevad ilmselt ka antud fotol nähtavad plekid.

Ivo Rull edastas Mustvee Konsumi juhataja Kaja Ivaski vabandused nii konkreetse tarbija kui avalikkuse ees, et mädanenud banaan oli 21. augustil jäänud kastist välja praakimata.

Foto: Lugeja foto
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles