Uued tooted jogurtisõpradele

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued koorejogurtijäätised.
Uued koorejogurtijäätised. Foto: AS Balbiino

Alates augustist on Valio Gefilus 2GO jogurtishottide sarjas saadaval Tutti-Frutti maitse ning kodumaine jäätisetootja Balbiino toob müügile koorejogurtijäätise Salme Jumps.

Tutti-Frutti 2GO troopilises maitses on tunda ananassi, mangot, õuna ja punast apelsini. Sarnaselt teistele Valio Gefilus toodetele sisaldab ka uue maitsega 2GO jogurtijook LGG piimhappebakterit ja D-vitamiini ning on säilitusainetest prii. Toode on saadaval keeratava korgiga 100-grammises pudelis.

Valio Eesti turundusdirektori Krista Kalbini sõnul on mullu sügisel turule tulnud 2GO leidnud endale kindla koha paljude perede ostukorvis ja külmkapis. «80 protsenti toodetavatest jogurtishottidest müüme täna Eestis, 20 protsenti Lätis ja Leedus ning naaberriikide osakaal müügis kasvab pidevalt,» rääkis Kalbin.

Tutti Frutti jogurtijook.
Tutti Frutti jogurtijook. Foto: Valio Eesti

Salme Jumpsi koore-jogurtijäätised valmivad kodumaisest koorest ja AS Balbiino tehases valmistatud jogurtist. Jäätised on müügil 500 ml suuruses topsis (250 g). Saadaval on musta ploomi maitseline jogurtikoorejäätis ning virsiku, aprikoosi ja vaarika maitseline jäätis.

«Salme Jumpsi jäätised valmivad Balbiino tehases valmistatud jogurtist, et need sisaldaks tervisele kasulikke acidofilus ja bifido baktereid,» ütles Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles