Soov kolib täielikult internetti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soov.ee
Soov.ee Foto: Postimees.ee

Seni paralleelselt internetis ja paberväljaandena ilmunud kuulutusteleht Soov kolib järgmisest nädalast täielikult veebi, kuna see pakub kuulutuste levitamisel paremaid võimalusi.


«Kuna kuulutuste kaudu ost-müük on juba ammu suuresti internetti kolinud, siis kuulutuste avaldamine paberlehes kuulub nii praktilises kui ka imagoloogilises mõttes eilsesse päeva,» kommenteeris Soovi juhatuse liige Indrek Soom.

Tema selgituse kohaselt on pabermeedia juba pikka aega interneti löögi all olnud ning kuulutusteäris on see eriti tuntavat mõju avaldanud.

«Siit ka selge otsus edaspidi meie fookus ja ressursid internetipõhise teenuse arendamisele suunata, et inimestele Soov.ee-s kauplemine võimalikult mugavaks ja efektiivseks muuta.»

Kuu aja eest tasuta ajaleheks muutunud ning 15 000 eksemplaris trükitud Soovi viimane number ilmub 17. septembril. Tellijatele kompenseeritakse saamata jäänud osa.

Soom möönis, et lehe sulgemisega kaasneb ka koondamisi, sest mitmed inimesed olid üksnes lehe väljaandmisega seotud, ent ettevõte püüab neile Eesti Meedia kontsernis töökohad leida, kuna tegemist on tublide inimestega, kellest loobumine poleks tark.

Soom ei eita, et lehe sulgemine võib kaasa tuua lühiajalise languse nii kuulutuste arvus kui ka portaali külastatavuses, kuid pigem arvab ta, et olulist negatiivset mõju reaalselt ei järgne. «Meie muudatused on siiski positiivsete arengute eelduseks.»

Praegu on Soov.ee portaalil keskmiselt 65 000-70 000 unikaalset kasutajat nädalas, mis on selle sektori kuulutusteportaalidest suurim.

Soom on optimistlik, et toote mugavamaks ja kaasaegsemaks muutmine toob nii kasutajaid juurde kui ka vabastab Soovi ajalehe imagost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles