Korrutustabel Maxima moodi

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima.
Maxima. Foto: Maxima

Maximas müüdi joonlauda, millel kujutatud korrutustabeli tehetel olid valed vastused.

Näiteks oli joonlaual kirjas, et üheksa korda üks võrdub kaks. Vaata pilti joonlauast siit.

Maxima kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets ütles, et Maximas lõpetati selliste joonlaudade müük 3. augustil ning sellest teavitati infoplakatite abil ka kaupluse külastajaid.

Samas tõdes Ljubobratets, et eile laekus Maxima infoliinile pöördumine kaupluse külastajalt koos fotoga joonlauast väitega, et antud joonlaud oli jätkuvalt kaupluses müügil. «Oleme võtnud temaga ühendust, et selgitada välja asjaolud ja leitud joonlaua asukoht,» rääkis kommunikatsioonijuht.

Ta lisas, et tõenäoliselt on antud konkreetne joonlaud inimliku eksituse tõttu jäänud müügisaalist eemaldamata ning kliendi kirjale tuginedes alustati kauplustes väljapanekute täiendavat kontrolli.

«Ühtlasi pakkusime kõigile joonlaua ostnud inimestele võimaluse see tagastada ning ostusumma tagasi saada,» ütles Ljubobratets. Ta lisas, et kui mõnel joonlaua ostnud inimestest on see veel tagastamata, on see võimalus ostuhinna hüvitamisega veel olemas.

Kommunikatsioonijuht soovitab poe külastajatel joonlauda puudutavate märkuste ja ettepanekutega otse poe poole pöörduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles