/nginx/o/2015/08/13/4375591t1h58f0.jpg)
Põltsamaa Felix tõi hiljuti turule röstsibulakastme ning septembris saabuvad poelettidele suhkruta konserveeritud kurgid.
Põltsamaa Felix tõi hiljuti turule röstsibulakastme ning septembris saabuvad poelettidele suhkruta konserveeritud kurgid.
Põltsamaa Felix tõi hiljuti turule külma röstsibulakastme, mille valmistamisel kasutati röstsibulat ning rapsiõli. Kaste töötati välja koos Peakokkade Ühenduse ja restoran Nero peakoka Andrus Laanistega.
Kreemjat ja rammusat kastet soovitatakse pakkuda näiteks praeliha, šnitslite ja kotlettide kõrvale. Kaste on pakendatud 250-grammisesse plastpudelisse.
Lisaks on ettevõttel plaan septembris turule tuua konserveeritud kurgid, kuhu ei ole lisatud suhkrut.
«Tegemist on madala kalorsusega ja täiesti teistsuguses, kergelt hapendatud kurgi maitsega marinaadis kurkidega, kuhu on lisatud mädarõigast, küüslauku, tilli, pipart ja soola,» ütles Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol.