Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Uued tooted: konservkurgid ja röstsibulakaste

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hans-Martin Tammesalu
Copy
Röstsibulakaste.
Röstsibulakaste. Foto: AS Põltsamaa Felix

Põltsamaa Felix tõi hiljuti turule röstsibulakastme ning septembris saabuvad poelettidele suhkruta konserveeritud kurgid.

Põltsamaa Felix tõi hiljuti turule külma röstsibulakastme, mille valmistamisel kasutati röstsibulat ning rapsiõli. Kaste töötati välja koos Peakokkade Ühenduse ja restoran Nero peakoka Andrus Laanistega.

Kreemjat ja rammusat kastet soovitatakse pakkuda näiteks praeliha, šnitslite ja kotlettide kõrvale. Kaste on pakendatud 250-grammisesse plastpudelisse.

Lisaks on ettevõttel plaan septembris turule tuua konserveeritud kurgid, kuhu ei ole lisatud suhkrut.

«Tegemist on madala kalorsusega ja täiesti teistsuguses, kergelt hapendatud kurgi maitsega marinaadis kurkidega, kuhu on lisatud mädarõigast, küüslauku, tilli, pipart ja soola,» ütles Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol.

Tagasi üles