Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Kasulik nipp: kuidas valmistada lihtsalt marinaadi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tarbija24
Copy
Aedtill.
Aedtill. Foto: Wikimedia Commons

Iga tillipeenra omanik saab valmistada lihtsa vaevaga koduse marinaadi, milleks läheb vaja kaheliitrist anumat, aedtilli, vett ja äädikat. 

«Sobiv aeg teha üks hea tillikas!» kirjutab lihtsa retsepti autor oma sotsiaalmeedia kontol. Selle valmistamiseks soovitab ta võtta üks kaheliitrine anum. Hästi sobib näiteks Coca-Cola plastpudel.

«Topi see täis värskeid, poolvalminud seemnetega aedtilli õisikuid ja vala peale 1 liiter 30-protsendist äädikat,» õpetab retsepti autor. Seejärel tuleb tema sõnade järgi täita pudel lõplikult puhta külma veega ning lasta seista vähemalt kuu või paar. 

«Suurepärane maitseaine mitmesugustele marinaadidele - eriti kalale!» soovitab ta. 

Tagasi üles