Eestiski levib üha enam komme haarata kohvitops teelt kaasa, lisaks kohvikutele ja tanklatele saab kuuma jooki osta ka mõnest toidukauplusest. Selleks et välja selgitada, millises toidupoes on hea kohv, kutsusime appi barista Ain Kaljumäe, kes proovis Tallinnas Solarise toidupoe, Balti jaama Selveri ja Kaubamaja toidumaailma oakohvi ja cappuccino't.
Tellijale
Parima kohvi teeb inimene, mitte masin
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti jaama Selveris kohvimasina juurde jõudes märkab kohviekspert kohe, et masinat oleks vaja puhastada. Ta viskab vana puru välja ja kontrollib masina töökorda.