Kinnisvarafirma proovib eksitava reklaamiga kliente püüda

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1Partner Kinnisvara.
1Partner Kinnisvara. Foto: Peeter Langovits.

Kinnisvarafirma 1Partner reklaamib Tallinna lähedale püstitatud tahvlil viiekroonise ruutmeetrihinnaga ärimaa müüki, kuid asja uurides selgus, et tegu on siiski rendihinnaga.

1Partneri väitel on reklaami mahavõtmine tellitud juba enam kui nädala eest, kuid sellele vaatamata ei pidanud firma tegevdirektor Martin Vahter väärinfo edastamist taunitavaks, vahendab Reporter.ee.

«Alati võib tõlgendada mitmeti asju,» ütles Vahter. «Eesmärk on ikkagi tekitada kliendis huvi ja antud juhul tundub, et see huvi tekitatigi. Kahjuks see üks inimene («Reporteri» poole pöördunud klient – toim.) siis pidi pettuma ja seetõttu me peame vabandama tema ees, et ta sai asjadest valesti aru.»

Tarbijakaitse pressiesindaja Kadri Kauksi lubas, et amet hakkab eksitavat kinnisvarareklaami kindlasti uurima.

«Meie võtame reklaami järelvalvemenetlusse ja selgitame välja kõik asjaolud, suhtleme reklaami tellijaga ja edasist selgitab menetluse käik,» ütles Kauksi.

Maksimumtrahv eksitava reklaami eest on kuni 50 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles