Piinlik lugu: soomlastest spaakülastajad kurdavad, et eestlased ei armasta ennast pesta

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bassein
Bassein Foto: SCANPIX

Kõigi kolme Haapsalu veeasutuse juhid kinnitavad meie põhjanaabrite tähelepanekut, et eestimaalaste basseinikultuur on ikka veel lapsekingades.

«Põhjanaabrid väljendavad meie majasisisestes kliendiküsitluslehtedes peaaegu iganädalaselt nördimust selle üle, et eestimaalased ei pese end enne basseini minekut,» nentis AS Heal juhatuse liige ja Fra Mare spaa juhataja Ingrid Talving, vahendab Lääne Elu.

Talving rõhutas, et mõistagi ei käi see kitsalt Haapsalu elanike kohta ega saa seda kaebust üldistada ja laiendada kõigi eestlastekohta. «Aga kahjuks jääb meie poolt üles riputatud silt, mis ärgitab end enne basseini minekut pesema, just meie endi kaasmaalaste poolt tihti tähelepanuta,» tunnistas ta piinlikkust valmistavat fakti, mis välisturistidele meist just ülearu head muljet ei loo.

Haapsalu veekeskuse halduajuhi Alar Källe sõnul on näpuga kellegi peale väga raske näidata, samas aga kinnitas ta, et on isegi peale sattunud, kui külastajad on teinud märkusi neile, kes üritavad end eelnevalt pesemata basseini minna.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles