Video: Homme algavad Tallinna Merepäevad! Elu24 jõudis festivalile päev varem.

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suve lahutamatu osa on sündmused ja festivalid, mida tulevalgi nädalavahetusel on igale maitsele. Homsest on Tallinna grandioosselt enda võimusesse haaramas Eesti suurim merepidu Tallinna Merepäevad, mille selleaastane moto on "tuhandenäoline meri". Programm on nii tihe ja rikkalik, et krimpsus ninaga ei lahku sellelt suursündmuselt küll keegi. 

Elu24 ei suutnud taltsutada uudishimu ning läks Merepäevadele päev varem. Üksi mööda mere äärt kondama ei pidanud, sest töökaid käsi oli täis terve festivaliala.

Haarasime kätte mikrofoni ja kaamera ning tõttasime asjapulki otsima, korjamaks kokku viimaseid infokilde, et midagi maha magamata ei jääks. Kaamera ette jäid kõik see õigemad inimesed: päästeameti nõunik Kristi Hunt, Merepäevade projektijuht Tõnno Piigli, kommunikatsioonijuht Greete Kempel ja võrkpallur Rivo Vesik. Jalutuskäigu ajal langesime ka kajakate rünnaku ohvriks, kuid see tõik jäägu kaadri taha.

Vaata, milline näeb välja Tallinna Merepäevade ala enne tähtsündmuste algust ja mille põnevaga saab nädalavahetus sisustatud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles